Bij het afsluiten van een hypotheek kijken wij verder dan het bekostigen van uw woning

Het kopen van een huis is een belangrijke beslissing en hoogstwaarschijnlijk de duurste aankoop in uw leven. Daarbij gaat u niet over één nacht ijs. Het is belangrijk dat u goed wordt geïnformeerd en geadviseerd over de juiste hypotheek die bij u en uw financiële situatie past.

Droomhuis gevonden?

Onafhankelijk persoonlijk advies

Als onafhankelijk tussenpersoon doen wij zaken met alle grote en bekende aanbieders. Zij hebben ieder hun eigen rentetarieven en voorwaarden en wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.
Wij monitoren het gehele traject en kijken daarbij niet alleen naar het bekostigen van uw woning, maar naar uw gehele financiële situatie, nu en in de toekomst. Diverse omstandigheden, zoals gezinsuitbreiding, overlijden, pensioen, echtscheiding, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid, hebben namelijk grote invloed op uw financiële situatie en het is verstandig om daar nu al rekening mee te houden.

Hypotheekadvies voor bestaande hypotheek?

Ook als u al een woning en een hypotheek heeft, kan het verstandig zijn deze eens tegen het licht te houden. Ook dan zijn er vele mogelijkheden, denk hierbij aan extra aflossen of oversluiten. Wij adviseren u graag. Bent u nog geen klant? Dan maken wij graag kennis met u tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek.

Vraag een vrijblijvend hypotheekgesprek aan!

    Naam *

    E-mail *

    Telefoonnummer *

    Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het hart.