Ieder mens of bedrijf is anders en daar passen wij uw verzekeringspakket op aan

Een verzekering is maatwerk. Ieder mens of bedrijf is anders en op die specifieke omstandigheden passen wij uw verzekeringspakket aan. Onze belangrijkste vraag daarbij is: Wat wilt u? Een verzekering die de hoogste kwaliteit biedt of is prijs ook belangrijk en gaat u voor een voordelige verzekering met een goede prijs/kwaliteitverhouding?

Ongewenst bezoek thuis of in uw bedrijf?

Onafhankelijk persoonlijk advies

Omdat wij een onafhankelijk tussenpersoon zijn en met alle bekende aanbieders zaken doen, krijgt u van ons altijd een objectief advies. Zie ons als een speciaalzaak met specialisten die u helpen de juiste keuze te maken. Met onze kennis en ervaring maken wij een gedegen risicoanalyse. Er zijn veel verschillende verzekeringsmaatschappijen en zij hanteren allemaal andere voorwaarden en dus ook andere prijzen. Wij leggen u de verschillende mogelijkheden uit zodat u vervolgens kunt beslissen welke verzekering, met bijbehorende dekking en kosten, het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Service, daar draait het om !

Hoe goed uw verzekering en tussenpersoon zijn, merkt u pas als u schade heeft. Bij ons zijn de lijntjes kort. U belt en krijgt meteen de juiste persoon aan de lijn. In de avonduren kunt u ons bij calamiteiten gewoon bereiken. Service, daar draait het om !

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan en ontdek wat voor u de beste oplossing is:

    Naam *

    E-mail *

    Telefoonnummer *

    Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het Kopje.